bodyjam

Kesän uudet ryhmäliikunta-aikataulut käyttöön 30.5. alkaen!

Leidien uudet ryhmäliikunta-aikataulut avaavat taas 30.5. tuttuun tapaan mukavan liikunnallisen kesän – ja ovat varma suven merkki, satoi tai paistoi! Uutisen lopussa on linkit, joista voit ladata itsellesi Myyrmäen ja Kannelmäen uudet aikataulut. Ja sitten nauttimaan!

Uusien aikataulujen tarjontaan ovat vaikuttaneet myös jäsenemme itse. Toteutimme huhtikuussa jäsenkyselyn, jossa kartoitettiin sekä tapoja käyttää rl-palveluja että toiveita niiden suhteen. Tulokset näkyvät osaltaan jo kesän aikatauluissa, mutta vaikuttavat pidemmällekin. Kiitämme kaikkia vastanneita hyvästä palautteesta, uusista ehdotuksista ja kritiikistä. Kaikkia toiveita emme toki pysty toteuttamaan, mutta nekin antavat suuntaa ajatuksillemme.

Iloista, kaunista ja liikunnallista kesää leidit, salilla tavataan!

Lataa Myyrmäen uusi kesäaikataulu 2015 tästä: ladyt_ryhmaliikunta_aikataulu_kesa2015_myyrmaki

Lataa Kannelmäen uusi kesäaikataulu 2015 tästä: ladyt_ryhmaliikunta_aikataulu_kesa2015_kannelmaki