huulipunavallankumous

Huulipunavallankumous tekee hyvää!

Punainen-päivää vietetään tiistaina 26.5. Päivän tavoitteena on kannustaa naisia huolehtimaan sydänterveydestään. Karmea totuus nimittäin on, että sydänsairaudet ovat naisten yleisin kuolinsyy Suomessa – ja nämä sairaudet yleistyvät entistä nuorempien, työikäisten ja elämänsä parhaita vuosia elävien naisten keskuudessa.

Punainen innostaa naisia kohentamaan vointiaan pienin askelin. Pienet muutokset onnistuvat helpommin, ja niillä on suuria vaikutuksia terveyteen. Onnistumiset taas rohkaisevat tekemään lisää muutoksia. Punaiset huulet ovat tässä prosessissa pieni rohkaiseva teko.

Osallistuminen on helppoa. Punaa huulesi, ota niistä kuva ja julkaise se joko Huulipunavallankumouksen Facebook-tapahtumassa tai Instagramissa. Liitä mukaan #huulipunavallankumous, #punainen ja #punainensuukko -tunnisteet. Myös leidien Facebook-sivuilla julkaistaan kuvia jäsentemme punahuulista tiistaina 26.5. Lisää siis tällä kertaa jumppavarustukseen huulipuna!

Voit halutessasi myös tukea sydänterveyden edistämistä ja näiden sairauksien tutkimusta vaikkapa tekstiviestilahjoituksella. Lähetä haluamasi summan mukaisesti joko 5E SYDAN, 10E SYDAN tai 20E SYDAN -viesti numeroon 16303. Keräystä hallinnoi Sydänliitto.