bodyjam

Tanssia ja musiikkia, asennetta ja meininkiä – uusi Les Mills BODYJAM!

Näytetunnit pe 8.5.: Kannelmäki klo 17.30–18.30, Myyrmäki klo 19.00–20.00.

 

Meillä on ilo esitellä leideille uusi Les Mills BODYJAM -tanssitunti, jonka meno on vauhdikasta, energistä, hauskaa ja hikistä – siis kestävyysharjoittelua maukkaimmillaan. Tähän jää koukkuun! Sopii kaikille!

Koreografialtaan tunti on aavistuksen haastavampi kuin SH’BAM, mutta ei tarvitse säikähtää! Ensin mennään läpi lämmittelyn ja perusliikkeiden, työstäen yhtä kehon osaa kerrallaan. Sitten seuraavat harjoitteluvaiheet, joissa opetellaan helppoja ja hauskoja tanssiliikkeitä ja niiden yhdistelmiä. Jokaisen harjoittelujakson jälkeen vedetään täysillä juuri opitut liikkeet. Hetki lepoa ja palautumista – ja seuraavat liikkeet! Lopuksi groovataan lihaksia venytellen.

Näytetunnin ohjaa kokenut, erittäin pätevä Les Mills -kouluttaja Tia Tynkkynen. Hänen säteilevä ja karismaattinen persoonansa antaa innostavaa lisäbonusta tunnille!

Tervetuloa tutustumaan!