ladyt kysely

Kysymme, koska tyytyväisyytesi on meille erittäin tärkeää.

Monille jo tuttuun tapaan olemme jälleen lähettäneet jäsenillemme sähköpostiin kyselyn ryhmäliikunnasta. Toivomme, että vastaat siihen ja annat risuja tai ruusuja rehellisesti omien kokemustesi mukaan. Jäsentemme tyytyväisyys tiloihimme ja tarjontaamme on meille niitä tärkeimpiä asioita. Siksi otamme kiitoksin vastaan kaikkea palautetta. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ajastasi. Jos et ole saanut kyselyä, lähetä sähköpostiosoitteesi: laura.peltovuori@ladyline.fi

Vastaukset vaikuttavat myös ensi kesän ja syksyn ryhmäliikuntatarjontaan. Mukana on kysymyksiä sekä tavoistasi käyttää palvelujamme että toiveistasi niiden suhteen. Kuinka usein liikut? Millä tunneilla käyt? Mihin aikaan mieluiten? Mitä tarjonnastamme mielestäsi puuttuu? Mitä mieltä olet tiloistamme ja ohjaajistamme? Ja niin edelleen – suureen osaan kysymyksiä voit vastata monivalintaperiaatteella, mutta mukana on myös tilaa vapaille kommenteille (joita toivomme runsaasti!). Kyselyn toteuttaa puolueeton tutkimuslaitos.

Kaikkien 29.4.2015 mennessä vastanneiden kesken arvotaan veloituksettomia kesäkuukausia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus antaa kolmelle ystävällesi (uusia tutustujia) yhden kuukauden veloitukseton lahjakortti meille.

Kiitos palautteestanne, leidit!