kapua

Kapua Cycling nostaa kuntoa ja auttaa tyttöjä ja naisia Boliviassa.

Myyrmäki la 21.3. klo 10–11

Kannelmäki la 28.3. klo 10–11

LadyLine Kannelmäen ja Myyrmäen jäsenet 5 €, muut 10 €.

Tuotto lyhentämättömänä Kapua-keräykseen.

Kaikki mukaan hyvän asian puolesta!

Kiipeämme tunnin aikana fillaroiden kuvitteellisesti bolivialaisen Huayna Potos -vuoren huipulle (6 088 m). Taipaleella mäkiosuudet vaihtelevat tasamaan kanssa – ja sinä teet hyvää samalla kun oma kuntosi kasvaa. Tunti kehittää hapenottokykyä, alavartalon kestävyyskuntoa ja jalkojen voimaa.

Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseen, tänä vuonna tytöille ja naisille Boliviaan. Kapuajat ovat tavallisia suomalaisia, joita yhdistää halu auttaa kehitysmaita ja kokeilla rajojaan.

Kapuajat matkaavat syyskuussa 2015 Boliviaan, jossa he tutustuvat Planin työhön ja pääsevät näkemään, mihin kerättyjä varoja käytetään Planin varhaiskasvatustyössä. Tämän jälkeen ryhmä kiipeää Huayna Potosille (6 088 m). Jokaisen kapuajan keräystavoite on euro jokaisesta metristä huipulle eli 6 088 euroa. Koko ryhmän keräystavoite on yhteensä 100 000 euroa. Osallistujat maksavat itse matkakulunsa. Yksi kapuajista on nurmijärveläinen Wilma ”Maikki” Wahlroos, joka on työskennellyt meilläkin ohjaajana ja ohjaa nyt Kapua Cycling -tunnin.

Ensimmäiset kapuajat kiipesivät Kilimanjaro-vuorelle vuonna 2006 ja keräsivät yli 20 000 euroa Aasian ja Afrikan lasten tukemiseksi. Sen jälkeen kapuamispaikat ja avustuskohteet ovat vaihdelleet – kaikkiaan Kapua on kerännyt jo 400 000 euroa kehitysmaiden naisten ja tyttöjen hyväksi. Kapua tekee yhteistyötä Planin, Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kanssa.

Lisätietoja: www.kapua.fi