happy or not

Positiivista palautetta siisteydestä helmikuussa!

Helmikuun Happy or Not -palautekyselyssä mitattiin leidien tyytyväisyyttä keskustemme siisteyteen. Kannelmäessä saimme yhteensä 769 palautetta, joista positiivisia oli 98 % (erittäin positiivisia 91 %, positiivisia 7 %). Negatiivisia ja erittäin negatiivisia oli 1 % kumpaakin. Myyrmäessä palautetta kertyi peräti 1385 kpl. Niistä positiivisia oli 97 % (erittäin positiivisia 86 %, positiivisia 11 %). Negatiivista palautetta oli 1 %, erittäin negatiivista 2 %.

Kiitämme vastaajia, arvostamme suuresti saamaamme palautetta. Keskustemme siisteys on meille ykkösasioita. Siksi haluamme kiittää myös kaikkia teitä jäseniämme, jotka omilla teoillanne ja valinnoillanne autatte pitämään sitä yllä. Se on mukavaa huomaavaisuutta muita kohtaan – ovathan keskuksemme tavallaan kaikkien yhteisiä olohuoneita.