Uutuus – nyt äipät kotiäitijumppaan!

Keskivartalon lihasten kuntoa kysytään tavallisissa arjen askareissa – ja raskaus on jo laittanut ne lujille. Kotiäitijumppa on tähän tilanteeseen räätälöity treeni, jonka liikkeet vahvistavat erityisesti vatsan, selän ja pakaroiden lihaksia. Samalla ne kehittävät koko kehon toiminnallista voimaa. Puolen tunnin mittaiseen tehopyrähdykseen on kohtuullisen helppoa löytää aikaa, ja liikkuessa mielikin virkistyy.

Huomaa nämä ohjeet:

Kotiäitijumppa on virtuaali Les Mills CX Works -tunti (30 min), katso ajankohdat ryhmäliikunta-aikatauluistamme nimikkeellä Kotiäitien Virtuaali CX Works 30’. Näin merkityillä tunneilla sinulla voi olla lapsi mukanasi (erotuksena muista Virtuaali CX Works 30’ -tunneista). Myyrmäessä äitien käytössä on I pukuhuone.

Muistathan, että turvallisuussyistä lapset eivät saa liikkua itsekseen kuntokeskuksen tiloissa. Ja että äiti vastaa itse lapsestaan sekä tunnilla että muissakin tiloissa.

Tervetuloa!