evoke

Evoke – hyvältä maistuvaa, luonnollista energiaa päivään!

Evoke on suomalaisen yrityksen kehittämä uudentyyppinen ”energiajuoma”. Mihin aikaan päivästä treenaatkin, voit siemaista juoman juuri ennen aloittamista. Sopivan kokoinen Evoke ei aiheuta turhaa hölskymistä eikä tuhtia oloa. Tai käytä treenin aikana sellaisenaan tai laimennettuna (lisää laimennettuun halutessasi suolaa, se auttaa nestetasapainon säilymistä pidemmän suorituksen aikana). Evoke on myös hyvä ja terveellinen välipala, kun tarvitset tehokkaan energia- ja proteiinipotkun päivään.

Evoken etuja:

  • Urheilujuomien kaltainen määrä hiilihydraatteja (5–7 %), optimaalisessa suhteessa nopeita ja hitaita. Hyöty: hiilareiden nopea imeytyminen ja tasainen energiansaanti.
  • Ei lainkaan lisättyä sokeria. Juomassa on yli 30 % vähemmän sokeria kuin tavallisissa hedelmämehuissa.
  • Ei kofeiinia, tauriinia tai guaranaa.
  • Sisältää C- ja B-vitamiineja 50 % päivän saantisuosituksesta. Vitamiinit parantavat luonnollista energia-aineenvaihduntaa, ylläpitävät vireystilaa ja vähentävät väsymystä. Treenatessa näiden vesiliukoisten vitamiinien tarve kasvaa.
  • Sisältää 10 g proteiinia, mikä on 20 % päivittäisestä suosituksesta. Proteiini lisää suorituksen aikaista ja jälkeistä energia-aineenvaihduntaa ja auttaa palautumista.

Saat Evokea LadyLine Myyrmäestä ja Kannelmäestä. Hinta 2,50 € / 1 kpl, 4,00 € / 2 kpl.