Arjen slow foodia – tutustu jokanaisen ravintokirjaan!

Syö itsellesi hyvä olo -tietokirja opastaa kohti terveellistä elämää ja parempaa oloa. Olemme sitä mitä syömme – mutta myös jaksamme, voimme ja tunnemme siten kuin syömme ja juomme.

Kirjan kantava teema on arjen slow food. Hyvä olo löytyy usein hidastamisesta ja arkiruokaan keskittymisestä. Hidastaessaan pystyy pohtimaan esimerkiksi, mitä, miksi ja minkälaisissa tilanteissa syö ja juo. Onko syöminen keino hallita erilaisia tunnetiloja? Osaako syödä kohtuudella? Arki ratkaisee, sillä arjessa teemme ne sadat valinnat siitä, mitä syömme. Nipottaa ei tarvitse – rento syöminen on mukavaa!

Kirjasta on apua myös painonhallinnassa. Se tarjoaa helppoja, käden ulottuvilla olevia valintoja, luonnollista ruokaa ihmedieettien sijaan. Mukana on esimerkkiviikkoja, joita voit kokeilla päästäksesi painonpudotuksessa alkuun.

• Jaksat niin kuin syöt
• Ismit ja villitykset kantavat vain vähän matkaa!
• Terveellisesti ja laadukkaasti voi syödä monella tapaa
• Panosta arkeen
• Nauti arjen slow foodista

Kirjan ovat laatineet ravitsemusterapeutit Kirsi Männistö, Satu Jyväkorpi, Päivi Sertti ja Tuulia Rekola. Kirjan on toimittanut Taru Jussila.

Suositushinta 32 euroa, PT-asiakkaat saavat kirjoista 5 € alennuksen.