Cycling 45’ ja Muokkaus 45’ coverbändin kyydissä!

The Bubble -coverbändi soittaa tunnilla livenä.

Myyrmäki ke 10.12.

klo 18.00–18.45 Cycling 45’ ja Muokkaus 45’

klo 19.00–19.45 Cycling 45’ ja Muokkaus 45’

Huikea uutuus – tunti jolla liikutaan live-musiikin kyyditsemänä – on ehkä ensimmäinen lajiaan Suomessa. Sanomme ”ehkä”, koska faktatietoa ei ole. Sellaisesta ei kuitenkaan ole kuultu, joten omimme kunnian leideille kunnes toisin todistetaan. Ensimmäinen tai ei, joka tapauksessa tunnilla tulee olemaan mahtava fiilis!

Ennakkoilmoittautumisia on kilahdellut tasaiseen tahtiin, ja osa paikoista on jo täynnä. Ilmoittaudu tai tiedustele vapaita paikkoja (myyrmaki@ladyline.fi). Peli ei kuitenkaan ole menetetty ennakkovarausten täyttymisen jälkeenkään. Molempiin setteihin otetaan vain 30 ennakkoilmoittautumista (15 kpl Cycling, 15 kpl Muokkaus), loput paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ja huom.! ennakkoilmoittautuneen tulee olla paikalla 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Ellei ole, paikka menee vapaaseen jakoon.

Valitse yksi laji ja yksi aika – teimme tämän rajauksen, jotta mahdollisimman moni mahtuisi mukaan nauttimaan uutuudesta. Tervetuloa!