Itämainen tanssi – vaihda hetkeksi maisemaa liikkeen ja musiikin voimalla!

Etnotanssien tunnit ovat mainio tapa siirtyä hetkeksi toiseen kulttuuriin oman kehon liikkeiden ja musiikin siivittämänä. Itämaisen tanssin tunnilla pääset arabialaisen musiikin ja egyptiläisen tanssin tunnelmiin – ja naisellisen kehonhallinnan lähteille. Tanssille on ominaista kaunis liikekieli: sensuelli lantio, pehmeät käsiliikkeet, vatsan aaltoilu, ylävartalon väristykset…

Samalla saat monipuolista liikuntaa. Itämainen tanssi vaatii vartalon pienten lihasten hallintaa. Sen on todettu auttavan mm. selän ongelmissa ja kehittävän vyötärön ja lantion seudun lihaksia. Tunti sopii erinomaisesti myös Ladyt 65+ -naisille! Tunnit ohjaa lajin huippuopettaja Marinka Nyqvist.

Itämaisen tanssin tunnit, kesto 45’

Pe 28.11. klo 11.00 Myyrmäki

Ke 17.12. klo 18.10 Myyrmäki

Ke 17.12. klo 19.45 Kannelmäki