Tule mukaan valmistumaan JumppaGuruksi, se on hauskaa!

JumppaGuru on leidien ikioma arvonimi jäsenille, jotka kokeilevat ainakin kerran kaikkia tarjoamiamme ryhmäliikuntatunteja ”valmistumisjakson” eli 15.10 lähtien loppuvuoden aikana. JumppaGuru saa palkinnoksi roiman annoksen liikunnaniloa ja hauskoja hetkiä sekä arvonmerkeikseen JumppaGuru-paidan ja -diplomin. Samalla JumppaGurut voivat esimerkillään houkutella muitakin leidejä kohti samaa tavoitetta – hyvä henki ja innostus tarttuvat.

Ei siis hassumpi homma! Me puolestamme kannustamme tähän jokaista leidiä. Mitä monipuolisemmin liikkuu, sitä enemmän siitä hyötyy itse. Vaihtelu virkistää ja antaa uutta kipinää myös niihin itselle rakkaimpiin lajeihin. Ja kokeilemalla voi löytyä uusia ihastuksia!

Koska kokeiltavana on 21 tuntia, matka guruksi etenee (kaikkien gurujen suositusten mukaan) portaittain:

4 eri tuntia suorittanut = JumppaJunnu – Kaikki ovat ensin junnuja, siitä se lähtee!

9 eri tuntia suorittanut = JumppaMesu – No niin, nyt meno alkaa olla mestarillista.

14 eri tuntia suorittanut = JumppaHuru – Olet jo hurahtanut (tässä tapauksessa kunnianimi).

18 eri tuntia suorittanut = JumppaNero – Laaja kokemus lajeista ansioittaa neron sädekehään.

21 eri tuntia suorittanut = JumppaGuru – Eläköön! Olet oman vuoresi huipulla!

Kuten monella muullakin alalla, ”koulutus” guruksi on muuttunut haasteellisemmaksi ja monipuolisemmaksi. Taitaa olla ajan henki. Ehkä meiltä vielä joskus valmistuu superguruja? GuruKoulun lukukausi kestää kaksi ja puoli kuukautta 15.10.–31.12.2014. Muista merkitä käymäsi tunnit Myyrmäen/Kannelmäen pistejulisteeseen.

Tervetuloa hauskalle matkalle kohti uutta ”titteliä”. Jokainen saavutettu vaihe on arvokas. Jee!