Vielä ehdit leidineuvokseksi!

Leidineuvosto on jäsenneuvosto, joka kokoontuu 4 kertaa vuodessa keskustelemaan kanssamme – aiheena palvelujemme jatkuva uudistaminen ja kehittäminen. Enempää kunniavirka ei työllistä. Leidineuvokset tuovat tapaamisiin jäsenten äänen. Juuri teitä kaikkia vartenhan me haluamme toimintaa kehittää! Myyrmäki ja Kannelmäki saavat kumpikin neljä edustajaa. Haussa on siis yhteensä 8 leidineuvosta.

Leidineuvosten haku käynnistettiin viime kesäkuussa, ja neuvoston kokoonpano päätetään syksyn aikana. Halusimme pidentää hakuaikaa, jotta saisimme vielä lisää hakemuksia mahdollisimman monentyyppisiltä ja -ikäisiltä liikkujilta. Erityisesti toivomme kuntosalien käyttäjien innostuvan mukaan.

Toimi näin:

  • Lähetä hakemuksesi leidineuvokseksi 30.11.2014 mennessä osoitteeseen

tuija.nikkila@ladyline.fi tai laura.peltovuori@ladyline.fi

  • Kerro itsestäsi vapaamuotoisesti, mainitse myös ikäsi.
  • Kerro, kuinka kauan olet ollut jäsen, kuinka usein käyt meillä ja mitä silloin teet.
  • Entä mitä asioita arvostat meillä ja missä näet vielä kehitettävää?

Tervetuloa mukaan viemään toimintaa jäsenten toivomaan suuntaan!