Hyvä lihaskunto lisää elämänlaatua ja tuottaa terveyttä.

Upeat lihakset ovat monen liikkujan päämäärä – ja se on tietenkin ok. Mutta hyvää lihaskuntoa kannattaa tavoitella myös terveydellisistä ja elämänlaatuun liittyvistä syistä. Se nimittäin vähentää sairauspoissaoloja, parantaa todennäköisyyttä selviytyä monista sairauksista ja helpottaa liikkumista vanhana. Tarjontaamme kuuluu useita erilaisia lihaskuntoa vahvistavia tunteja. Yksi niistä on Muokkaus, joka vahvistaa ja muokkaa koko kehoa toiminnallisilla ja lyhytkestoisilla sarjoilla. Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Monipuolista harjoitusta lihaksille tarjoaa myös syksyn 2014 uutuutena ohjelmistoomme tullut uutuus, FIT (Fun Interval Training). Se ponkaisi heti esittelytunneista alkaen leidien supersuosikiksi. FIT on tehokasta HIIT-treeniä (High Intensity Interval Training), joka polttaa paljon rasvaa lyhyessä ajassa. Tämä tehopaketti sopii kiireisellekin liikkujalle – ja on hauskaa treeniä porukalla ja hyvässä hengessä. Kannattaa kokeilla! Koska tunti ei sisällä lämmittelyä, suosittelemme omatoimista lämmittelyä Cycling-salissa ennen tuntia. Tutustu tästä fit tuntiin.