Hot Studion kiinteyttävät tehopaketit!

Hot Kiinteytys muokkaa reidet, pakarat ja vatsalihakset kuntoon – lämpö tehostaa liikkeiden kiinteyttävää vaikutusta. Suosittu tunti on helppoa lihaskuntojumppaa vailla ensimmäistäkään hyppyä tai askelkuviota, joita moni saattaa vähän vierastaa. Ellet vielä ole ollut Hot Kiinteytyksessä, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan. Jälkeenpäin on mahtava olo!

Hot Rasvanpoltto kuluttaa kaloreita ja kiinteyttää. Mainio tehopaketti koostuu sykettä nostavasta, helposta askelluksesta ja koko kehon lihaskuntoliikkeistä Hot Studion lämmössä. Askellusosuutta ei tarvitse ensi kertaa tunnille tulevankaan säikähtää – pysyt kyllä mukana. Ja sitä paitsi liike on tärkeintä, ei suunta! Katso video: rasvanpoltto_tuntikuvaus.

Normaali varustetaso (joustavat vaatteet, sisäliikuntajalkineet, hikipyyhe ja juomapullo) on sopiva ja pätevä täälläkin; lisäksi tarvitset Hot Studion tunneilla myös ison pyyhkeen. Huolehdi erityisen hyvin nestetasapainosta, kun liikut studion lämmössä.