Kovaa ja hauskaa treeniä – ja nopeita tuloksia!

Les Mills GRIT Strength on intensiivinen ja tehokas 30 minuutin intervalliharjoitus (HIIT eli high-intensity interval training). Treenissä käytetään apuvälineinä levytankoa, painoja ja myös kehon omaa painoa – ja se tuntuu kaikissa suurissa lihasryhmissä. GRIT Strength kiihdyttää aineenvaihduntaa niin, että kaloreita ja rasvaa palaa vielä pitkään tunnin jälkeenkin. Myös hapenottokyky paranee. Tämä on lajisi, kun haluat nopeita tuloksia, upeat lihakset, lisää lihaskuntoa ja -voimaa – tai kun yksinkertaisesti vain pidät tiukasta treenistä. Mahtava musiikki, innostavat ohjaajat ja porukan henki saavat sinut ylittämään itsesi kerta toisen jälkeen. Katso video.

Les Mills BODYPUMP on maailman suosituimpia ryhmäliikuntatunteja. Sen ideana on harjoittaa lihaksia kevyin painoin mutta pitkin sarjoin. Jokainen valitsee levytankoonsa itselleen sopivan painomäärän. Koska treeni kohdistuu kaikkiin suuriin lihasryhmiin, se muokkaa tehokkaasti kehoa, kehittää lihaksia ja lisää niiden voimaa. Vauhdikkaan musiikin innoittamassa menossa kuluu myös roppakaupalla kaloreita. Tunnin jälkeen fiilikset ovat korkealla – ja kalenteriin on todennäköisesti merkitty jo seuraava tunti. Tuloksetkin näkyvät nopeasti. Katso video.