Iloista ja energistä menoa – koukuttavan hauskaa!

Les Mills BODYSTEP nostaa sykettä, polttaa kaloreita ja kohottaa kuntoa nopeasti. Kokeile tätä, jos haluat tiukat reidet ja timmit pakaralihakset! BODYSTEP myös parantaa koordinaatiokykyä ja lisää ketteryyttä – ja ennen kaikkea se on hauskaa! Tunnilla askelletaan steppilaudalle, hiki virtaa ja inspiroiva hittimusa lataa porukkaa jaksamaan ja jaksamaan. Energinen fiilis säilyy vielä treenin jälkeenkin. Jos olet vasta aloittamassa lajia, säädä lauta matalalle oman kuntosi mukaan. Lisää tehoja saat lautaa nostamalla. Leidien BODYSTEP tunnit pidetään Myyrmäessä. Katso video.

Les Mills SH’BAM on riemukas tanssitunti, jolla irrotellaan täysillä! Se sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, eikä edellytä mitään ”tanssillisia” taitoja. Heittäydyt vain mukaan ja annat mennä – huomaat, että sisälläsi asuu oman elämäsi tähtitanssija. Tunti koostuu kuumista listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikeista. Trendikkäät, mutta yksinkertaiset liikkeet on helppo oppia, ja kalorit kuluvat kuin huomaamatta. Koukuttavan hauskaa! ”Elämä kuluu niin nopeaan – eiköhän eletä vähän ja tanssita!” lajin ohjelmajohtaja Rachel Newsham kiteyttää jutun juonen. SH’BAM-tuntimme pidetään Kannelmäessä. Katso video.