Mukaansa tempaavaa vauhtia, tehokasta sporttisuutta!

Les Mills BODYCOMBAT perustuu itsepuolustuslajeihin – vapauta sisäinen taistelijasi ja anna mennä! Tunti kehittää koordinaatiokykyä ja purkaa stressiä. Kaloreita kuluu samalla kun isket nyrkillä, potkit ja lyöt kuviteltua vastustajaa. Koko keho ja jokainen lihas saa kunnon treenin. Tämä on myös nopeimpia tapoja kiinteyttää kehoa – erittäin energistä menoa! Taustalla soiva menevä musa (nyt soittolistalla esim. Heart Of A Warrior) ja porukkahenki saavat sinut jaksamaan enemmän kuin olisit uskonutkaan. Lajia vasta aloittaville on liikkeistä helpompia muunnelmia, joten jokainen voi lähteä liikkeelle sopivasti omalta tasoltaan. Katso video.

Les Mills BODYATTACK yhdistää mm. juoksua, hyökkäyksiä ja hyppyjä punnerruksiin ja kyykkyihin. Tunti kohottaa kuntoa ja tuo energiaa – pääset haastamaan rajojasi hyvällä tavalla. Sporttinen ja monipuolinen treeni kehittää erityisesti kestävyyttä ja voimaa ja auttaa näin jaksamaan paremmin myös omassa arjessa. Kevyempien ja raskaampien vaihtoehtojen ansiosta jokainen voi harjoitella itselleen sopivalla tasolla. Hauskaa ja tehokasta! Tunnin jälkeen olo vastaa nykyisen soittolistan yhtä biisiä – Satisfaction! BODYATTACK-tuntimme pidetään Myyrmäessä. Katso video.