Ladyjen tuntitarjonnassa nyt 6 Les Mills -tuntia

Joka viikko miljoonat ihmiset jättävät kaiken muun ja tulevat Les Mills -tunneille yli 80 maassa. He huutavat, hikoilevat ja antavat kaiken itsestään – ja lähtevät voittajan fiiliksillä palatakseen taas. Tunnit ovat kuuluisia menevästä musiikista, turvallisista ja huolellisesti suunnitelluista liikkeistä ja koulutetuista, inspiroivista opettajista. Ohjelmat uudistuvat kolmen kuukauden välein maailmanlaajuisesti.

Tuntitarjonnassamme on tällä hetkellä 6 Les Mills -tuntia: GRIT Strength, BODYPUMP, BODYATTACK, BODYCOMBAT, BODYSTEP ja SH’BAM. Esittelemme niitä jatkossa muutama kerrallaan. Lisätietoja saat myös henkilökunnaltamme. Tässä lopuksi muutamia Les Mills -tuntien suuren suosion taustatekijöitä:

Les Mills -tunnit ovat ns. konseptitunteja: niiden sisältö on sama kaikkialla maailmassa.

  • Tiedät aina mitä saat, ja mitä useammin teet ohjelmaa, sitä tutummaksi se tulee.
  • Kun ohjelma on tuttu, tunnille on helppoa ja turvallista tulla.
  • Pystyt silti kehittymään, koska ohjelmat sisältävät sekä kevyempiä että kokeneellekin haastavia vaihtoehtoja.
  • Tuntien uusiutuminen kolmen kuukauden välein tuo aina uutta ja innostavaa treenaukseen.

Katso muutama esimerkki tuntien menosta ja meiningistä:

http://w2.lesmills.com/nordic/fi/about-les-mills/about-les-mills.aspx?_ga=1.266108751.1336044647.1413321322