Myyrmäessä taistellaan Roosa nauha -päivänä hyvän asian puolesta!

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 10.10. Sen aikana kampanjoidaan kotimaisen syöpätutkimuksen ja rintasyövän ehkäisyn, varhaisen toteamisen ja hyvien hoitojen puolesta. Vakavasta aiheesta huolimatta päivän henki on iloinen ja positiivinen.

Myös me leideissä haluamme nostaa päivää esiin – sopiihan se omaan missioomme edistää ja ylläpitää naisten terveyttä, elämäniloa ja hyvinvointia. Säännöllinen liikunta myös auttaa ehkäisemään monia vakavia sairauksia.

Näissä merkeissä Myyrmäessä nykäistään pe 10.10. klo 18.15–19.45 mahtava BODYCOMBAT Maraton, ohjaajina Jaana, Jenni ja Mari. Itsepuolustuslajeihin pohjautuvan tunnin aikana jokainen taistelee kuviteltua vastustajaa – vaikka syöpää – vastaan. Ja hyvän elämän puolesta!

Pukeudu pinkkiin ja laita Roosa nauha rinnuksiin. Nyt nostetaan tunnelma kattoon!