Hyvän mielen kisa – osallistu Roosa nauha -haasteeseen!

Tämänkin vuoden lokakuussa pyörii Syöpäsäätiön järjestämä Roosa nauha -keräys. Sen tuotolla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta, jolla edistetään syövän ehkäisyä, varhaista toteamista ja hyviä hoitoja. Tukea saa myös aiheeseen liittyvä, valtakunnallinen ja maksuton neuvontapalvelu.

Viime vuoden tapaan järjestämme ladyjen oman haastekisan Myyrmäen ja Kannelmäen välillä. Kummallakin on 100 euron lähtöpotti. Haastamme sinut kartuttamaan sitä 3 eurolla tai haluamallasi summalla.

Vuosi sitten kisaa käytiin tasaisesti, ja Myyrmäki oli välillä jo hieman johdossa. Kannelmäki otti kuitenkin loppukirin ja samalla voiton. Molemmat joukkueet ylittivät komeasti haasteen tavoitesumman, joka oli 300 euroa. Tulokset: Kannelmäki 518 euroa, Myyrmäki 450 euroa! Jännittävää nähdä, ottaako Myyrmäki revanssin tänä vuonna. Vaikka leikkimielellä mennään, on asia ja joka ainoa euro tärkeä. Laitetaanko paremmaksi tänä vuonna!

Keräys osoitteessa:

Viime vuoden tapaan järjestämme ladyjen oman haastekisan Myyrmäen ja Kannelmäen välillä. Kummallakin on 100 euron lähtöpotti. Haastamme sinut kartuttamaan sitä 3 eurolla tai haluamallasi summalla.

Vuosi sitten kisaa käytiin tasaisesti, ja Myyrmäki oli välillä jo hieman johdossa. Kannelmäki otti kuitenkin loppukirin ja samalla voiton. Molemmat joukkueet ylittivät komeasti haasteen tavoitesumman, joka oli 300 euroa. Tulokset: Kannelmäki 518 euroa, Myyrmäki 450 euroa! Jännittävää nähdä, ottaako Myyrmäki revanssin tänä vuonna. Vaikka leikkimielellä mennään, on asia ja joka ainoa euro tärkeä. Laitetaanko paremmaksi tänä vuonna!

Keräykset osoitteessa:
Kannelmäki:  http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-1492
Myyrmäki:  http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-1493

Keräys- ja samalla haastekisa-aika on 1.–31.10.2014.
Kiitos, että olet mukana!