Fitness-ilta Myyrmäessä to 9.10 klo 18.30–20.00!

Myyrmäen fitness-illan tähtivieraana on Jaana Kotkansalo, menestynyt kilpailija ja valmentaja. Hän on kilpaillut amatöörinä sekä ammattilaisena SM-, EM- ja MM-lavoilla ja on yhdessä valmennettaviensa kanssa voittanut fitness-lajeissa yli 50 mitalia. Hän siis tietää, mistä puhuu – ja myös riisuu myyttejä lajin liepeiltä: ”Fitness elämäntapana ei vaadi blogin pitämistä netissä. Eikä myöskään jatkuvaa kuvien ottamista omista pakaroista tai ruoka-annoksista lautasella.”

Illan ohjelmassa on Jaanan luento kehonmuokkauksesta ja fitness-harrastuksesta sekä hänen liiketekniikkakoulunsa, jossa kierretään salia ja tutustutaan hiukan tekniikoihin. Lopuksi on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle, ja voit myös ostaa Jaanan uuden kirjan hänen signeerauksellaan varustettuna. Hinta 25 € (norm. 29 €).

”Intohimona Fitness” on Jaanan uunituore kirja. Se kokoaa yhteen hänen tarinansa urheilijana sekä hänen ajatuksensa ja kokemuksensa fitness-valmentajana – ja kertoo koskettavalla tavalla myös hänestä ihmisenä. Lisäksi mukana on neljän Jaanan valmentaman fitness-urheilijan tarinat.

Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoiseen lajiin! Rohkaisuksi kerromme, että Jaana valmentaa myös tavallisia kuntoilijoita.

Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 8.10.: myyrmaki@ladyline.fi