Ladyt 65+ -liikuntapäivät: voimaa ja vetreyttä arkeen!

Lihasvoima ja liikkuvuus ovat tärkeitä kaikille – ja erityisen tärkeitä ikääntyville. Niiden säilyttäminen vaikuttaa ratkaisevasti arjesta selviämiseen ja elämänlaatuun yleisemminkin. Me haluamme nyt entistäkin enemmän korostaa asian tärkeyttä ja kannustaa 65+-ikäisiä leidejä liikkeelle järjestämällä Ladyt 65+ -liikuntapäivät. Tilaisuus järjestetään samaan aikaan Myyrmäessä sekä Kannelmäessä, ja se on kaikille avoin ja maksuton.

Toivomme, että jäsenemme kertovat päivistä lähipiirinsä ja ystäviensä 65+ -ikäisille ja innostavat heitä osallistumaan – ja jatkamaan liikkumista tilaisuuden jälkeenkin. Me puolestamme teemme niin tarjoamalla kohderyhmälle 5 viikon kortin hintaan 55 €!

LADYT 65+ -LIIKUNTAPÄIVÄT

TI 16.9. JA TO 18.9.

 

Ti 16.9.

11.30 Tervetulokahvit

12.00 Ohjattua liikuntaa: Voimaa arkeen!

12.30 Ohjattua liikuntaa: Vetreyttä venyttelyllä!

13.00 Luento: Lihasvoiman merkitys elämänlaadullesi

13.45 Päiväkahvit

 

To 18.9.

11.00 Kahvit

11.30 Ohjattua liikuntaa: Voimaa arkeen!

12.00 Ohjattua liikuntaa: Vetreyttä venyttelyllä!

12.30 Luento: Liikkuvuuden merkitys elämänlaadullesi

13.15 Päiväkahvit

 

Lisäksi käytössä

  • rentouttavat hierovat tuolit
  • sauna / terveysvaikutteinen infrapunasauna

 

Tervetuloa!