Jälleen loistavaa palautetta tilojemme siisteydestä!

Elokuun 2014 Happy or Not -kyselyssä oli aiheena ”Tyytyväisyytesi siisteyteen tänään”. Kannelmäessä vastauksia kertyi yhteensä 655 kpl, joista positiivisia oli 97 % (erittäin positiivisia 89 %, positiivisia 8 %). Myyrmäessä vastauksia oli peräti 1 174 kpl, joista positiivisia 98 % (erittäin positiivisia 88 %, positiivisia 10 %). Kielteisenä tilanteen koki Kannelmäessä 2 % ja erittäin kielteisenä 1 %. Myyrmäessä molemmat vastaavat lukemat olivat 1 %. Kiitos kaikille vastaajille!

Myös vuosittain tehdyissä asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme saaneet tilojen siisteydestä jatkuvasti huippulukemat, jotka ovat Suomen tilastojen keskiarvojen yläpuolella. Asiakkaamme todella arvostavat tätä – ja me puolestamme arvostamme näin asiakkaitamme!