Uusi, upea syyskausi starttaa ti 2.9.!

LadyLine Myyrmäkeen ja Kannelmäkeen on tulossa ihanan energinen syksy, joka tarjoaa paljon valinnanvaraa joka makuun. Esimerkiksi ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on yli 140 viikossa! Mukana on uutuuksia, joita esittelemme  myös tällä Ajankohtaista/Uutiset-sivulla – kannattaa käydä tsekkaamassa. Ja totta kai monet leidien kestosuosikitkin säilyttävät paikkansa syksyn ohjelmassa.

Ryhmäliikuntatuntien ystäviä innostamme täydentämään jumppaa kuntosalin puolella. Eri-ikäisille kohdennetut kuntosalitunnit lupaavat ohjattua, turvallista, helppoa ja motivoivaa kuntosaliharjoittelua. Tämä on tehokkain tapa lisätä lihasvoimaa – josta puolestaan on hyötyä niin arjen jaksamisessa kuin liikunnassakin.

Syksyn aikataulu julkaistaan sunnuntaina 24.8. Siitä vain valitsemaan ja koostamaan omaa liikuntaohjelmaa! Suosittelemme myös kokeilemaan aina silloin tällöin jotain uutta – se pitää liikunnassa kipinää yllä.

Energistä syksyä kaikille!