ladyt leuanvetokampanja

Leukatiimien leikkisä taisto – se tekee hyvää!

Käsivoimat ovat monen naisen heikko kohta – mutta nyt leidit ryhtyvät vastaiskuun! 5.5.2014 alkaa Leukatiimien taisto, jossa Myyrmäki ja Kannelmäki ottavat tiimeinä mittaa toisistaan. Hauskan kisan aikana tehdään samalla hyvää: lahjoitamme jokaisesta ”virallisen valvojan” hyväksymästä leuanvedosta 10 senttiä Uudelle Lastensairaalalle. Kampanja-aika on 5.–31.5.2014.

Ja näin se toimii: Sinä kehität habaa vetämällä leukaa. Sitten näytät ”viralliselle valvojalle”, montako jaksat vetää. Kaikenkuntoiset voivat osallistua, koska tarjolla on myös apuvälineellä kevennetty leuanvetoversio. Näyttöajat voit tarkistaa ja lisätietoja saat saliltasi. Molemmissa paikoissa ovat esillä myös ajan tasalla olevat leukatiimien tulokset.

Toivomme laajaa osanottoa ja tiukkaa taistoa! Kumpi voittaa – Myyrmäki vai Kannelmäki? Kisan Leukakuningatar joka tapauksessa voittaa TRX-harjoitteluvälineen.