ladyt_virtuaalitunnit

Haluaisitko tarjontaamme virtuaalitunteja?

Toivomme mahdollisimman monen asiakkaamme osallistuvan asiakaskyselyyn, jolla selvitetään kiinnostusta virtuaaliliikuntatunteihin. Harkitsemme niiden ottamista ohjelmaamme, mutta asiakkaiden kiinnostus ratkaisee. Ole hyvä ja ota kantaa vastaamalla oheiseen, sivun reunassa olevaan asiakaskyselyyn.

Virtuaaliliikunta on mainio vaihtoehto kaikille niille, jotka eivät esim. vuorotyön takia pysty osallistumaan ohjattuun ryhmäliikuntaan tai muuten vain haluavat aikatauluttaa menojaan itse. Virtuaaliliikunnassa menet liikuntasaliin ja käynnistät haluamasi ohjelman, vaikkapa jumppatunnin – tietenkin edellyttäen, ettei paikalla ole jo muita jumppaajia ja heillä ohjelma käynnissä. Silloinkin voit liittyä mukaan kesken ohjelman. Liikkeet näytetään valkokankaalta, ohjaajaa ei ole. Tunteja on useita erilaisia.

Virtuaalitunteja voidaan tarjota sekä aikataulutettuina että asiakkaiden itsensä käyttäminä. Kysymme mielipidettäsi myös tästä.